PartyTent is uw specialist in de verkoop van partytenten, feesttenten en toebehoren. Zoekt u een tent met meubels, verlichting en andere accessoires? Dan bent u bij ons aan het goede adres.
We beschikken over een uitgebreid assortiment van partytenten, easy-up tenten (pop-up tenten), opslagtenten, onderdelen, accessoires en inrichting. Wij verkopen tenten in verschillende kwaliteit en kleuren voor ieder mogelijk budget

Onze voorraad

We zorgen ervoor dat we (bijna) alle producten op voorraad hebben zodat we deze op een korte termijn op tijd voor uw feest kunnen leveren. Bij al onze producten staat daarom ook duidelijk de levertijd vermeld.

Onze kwaliteit

Al onze producten worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole en worden uitvoerig getest, wij staan dan ook 100% achter onze producten. We bekijken alle details om zo de kwaliteit van de tenten hoog te houden.

Vragen?

Heeft u vragen over een van onze producten? Neem contact met ons op, wij kunnen u adviseren en uitleggen hoe onze producten opgezet moeten worden, gebruikt en onderhouden moeten worden.

Grote oplage?

Wilt u graag een grotere oplage bestellen of een offerte op maat? Neem contact op met onze klantenservice.


Welke tent u ook zoekt voor uw feestje, PartyTent heeft het!
Partytent, iedere dag een feestje!