Filteren op

Zeilsoort

Zeilsoort

Tent kleur

Tent kleur

Bevestiging zeilen

Bevestiging zeilen

Afmeting

Afmeting

Aantal personen staand

Aantal personen staand

Aantal personen zittend

Aantal personen zittend

Oppervlakte

Oppervlakte

Stretchtenten

Bekijk hier ons ruime aanbod aan stretchtenten van verschillende afmetingen en kleuren, geschikt voor jouw feest of evenement.

51 resultaten

Item 1-36 van 51 in totaal item(s)

Actieve filters

Stretchtent kopen

Ben jij op zoek naar een geschikte oplossing voor jouw feest of evenement? Dan kan een stretchtent wellicht een hele goede optie zijn. De tent wordt ook wel een flextent genoemd omdat de tent ontzettend veel mogelijkheden heeft. Zo kan je de tenten aan elkaar koppelen of kan je een tentpaal op elke denkbare plek onder te tent zetten. De tent heeft een mooie, luxe uitstraling waardoor het zich leent voor veel verschillende gelegenheden. Bij ons vind je stretchtenten van verschillende materialen. De zeilen zijn verkrijgbaar en een dubbel laags of een triple laags versie, ook wel PremiumStretch of ProStretch genoemd, waardoor je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. De doeken zijn daarnaast schimmelbestendig en vuurvertragend. Naast de verkoop aan particulieren, verkopen wij ook aan verhuurbedrijven. Dit toont aan dat wij absolute kwaliteit leveren en de specialist zijn op het gebied van deze tenten.

Stretchtent voor je bruiloft of feest

Zoals we al even noemden zijn de tenten ideaal voor bruiloften en feesten. De tent biedt natuurlijk een fijne droge plek mocht het gaan regenen tijdens jouw evenement. De ProStrecht is waterdicht en de PremiumStretch zelf waterproof! Met de tent creëer je ook een intieme sfeer op jouw feest. Mensen zijn geneigd om bij elkaar te komen onder de sfeervolle tent. Hier kan jij op inspelen door hapjes en drankjes onder de tent te serveren. Hoewel je met de tent een intieme sfeer kan creëren kan je de tenten ook uitbreiden zodat je een groter oppervlak kan overdekken. Daarnaast is de tent verkrijgbaar in veel verschillende kleuren zodat jij hiermee kan inspelen op het thema of de sfeer die bij jouw evenement past.

Kortom: voor elk evenement of feest is er wel een geschikte Strechtent te vinden. Zowel in kwaliteit als formaat en kleur zijn er genoeg keuzes voor jou beschikbaar. Wij van partytent.nl zijn hier in de specialist en adviseren je graag.