Partytenten

Bekijk ons assortiment top prijs-kwaliteit partytenten & feesttenten, verdeeld in 4 kwaliteitsklassen. Van Basic PE tot professionele PVC partytenten.

203 resultaten

Item 1-36 van 203 in totaal item(s)

Actieve filters

Partytenten & feesttenten

Bekijk ons assortiment top prijs-kwaliteit partytenten & feesttenten, verdeeld in 4 kwaliteitsklassen.
Van Basic PE tot professionele PVC partytenten, je vindt bij PartyTent.nl een tent voor ieder feest!  
PE Basic partytent, PVC Classic partytent, PVC Premium partytent en de PVC Professional partytent.
Ze zijn allemaal 100% waterdicht en Uv-bestendig met stevig ⌀ 38 mm buizenframe.

 

Kwaliteit partytenten

Weten welke partytent klasse het best bij je past? Lees hier alles over de verschillende partytent kwaliteitsklassen.

 

PE Basic Partytent

Onze budget PE Basic uitvoering partytent heeft goede, sterke  200 gram per m² PE zeilen en een degelijk gegalvaniseerd stevig ⌀ 38 mm buizenframe, 100% Waterdicht en UV-bestendig. Ook onze Basic partytent is stukken beter dan de gemiddelde bouwmarkt tent. Deze goede prijs-kwaliteit Partytenten worden veel gebruikt voor buurtfeesten, als tuin tent voor een verjaardag of BBQ feest en door o.a. buurtverenigingen. Het zeil is gemaakt van PE, dit materiaal is lichter en goedkoper dan PVC.. Ook deze PE Basic partytent klasse is super sterk en is zeer geschikt als u af en toe een feest heeft en gezellig een partytent wilt opzetten.
Bekijk onze PE Basic partytenten.

 

PVC Classic Partytent

De PVC Classic is een sterke partytent met zeer stevige dikke zeilen; brandvertragend gecertificeerde PVC zeilen 500 gram per m² met een lange levensduur, is 100% waterdicht en UV bestendig. Met stevig  gegalvaniseerd ⌀ 38 mm buizenframe. Deze partytent is geschikt voor vele doeleinden zoals feestjes thuis, buurtfeestjes, op markten, op de camping of als opslagtent. Een mooie en goed afgewerkte tent geschikt voor zowel particulieren en zakelijk (verhuur) gebruikers die een goede kwaliteit tent nodig hebben. Een uitstekende keuze voor regelmatig gebruik voor korte periodes.
Bekijk onze PVC Classic partytenten.

 

PVC Premium Partytent

De PVC Premium Partytent heet niet voor niets Premium. Deze kwaliteit staat garant voor uitmuntende kwaliteit zeilen, oersterk frame en een lange levensduur. Deze partytent heeft zware, dikke zeilen van 550 gram per m² is 100% waterdicht, UV bestendig én brandvertragend. Met een stevig ⌀ 38 mm buizenframe, grondframe én nokversteviging staat deze premium partytent als een huis. Dit is een uitstekende partytent voor regelmatig gebruik en is geschikt om langere periodes achter elkaar te laten staan.
Bekijk onze PVC Premium partytenten.

 

PVC Professional Partytent

De partytent PVC Professional is state of the art!  Deze robuuste professionele partytenten zijn de verbeterde en verhoogde versie van de PVC Premium partytent. Het heeft de dikste en zwaarste zeilen van maar liefst 620 gram per m² en zijn uitgerust met messing oogringen. Het zeil is 100% waterdicht, UV bestendig en brandvertragend. Deze professionele partytent is aan alle zijkanten 220cm hoog. Met een stevig ⌀ 38 mm buizenframe, grondframe én nokversteviging staat deze partytent als een huis. Onze professionele partytenten zijn vooral populair bij verhuurbedrijven, buurtverenigingen en sportclubs. De professionele partytenten van partytent.nl zijn de beste, van het beste. Wil je de partytent het gehele jaar laten staan in ruwe weersomstandigheden? Dan is de PVC Professional partytent de beste keuze.
Bekijk onze PVC Professional partytenten.

 

Weten welke tent je nodig hebt?

Meer weten over het formaat tent dat nodig is, het zeil of de kwaliteit?
Lees onze tips “Welke partytent heb je nodig?” voor het kiezen van de beste partytent voor jouw feest.

 

Easy Up Partytenten

Zoek je een partytent die je in 1 minuut kan opzetten?
Kijk dan bij onze Easy Up partytenten.

 

Partytent vragen of advies nodig?

Toch nog wat vragen of advies nodig, onze klantenservice staat voor je klaar.
Bel +31 (0)85-0604955 of neem contact op per e-mail.

 

PartyTent.nl een tent voor ieder feest!